OCKie

Ondersteuning, Coaching & Kenniscentrum voor IEdereen

Van harte welkom op de website van OCKie 

(Ondersteuning, Coaching & Kenniscentrum voor IEdereen)Klikt u HIER voor onze openingstijden tijdens de feestmaanden

Stichting OCKie is een nieuwe stichting welke middenin de maatschappij staat en zich richt op de gehele Achterhoek en thema's, workshops en gesprek & discussie avonden/ochtenden organiseert over alle levensvragen en uitdagingen die u maar kunt verzinnen. Tevens behoort één op één begeleiding tot de mogelijkheden.

Momenteel zijn wij gevestigd in Winterswijk, maar zodra ook de speelgoedbank in 2020 gaat uitbreiden in de regio loopt OCKie vrolijk mee.

Tevens is OCKie een 100% maatschappelijk sociale vrijwilligersorganisatie en werken wij samen met tal van organisaties en instanties i.v.m. stage en werkervaringsplaatsen, maar ook t.b.v. een doorverwijzing naar hen.

{}

Stichting OCKie is ontstaan vanuit de speelgoedbank-Achterhoek (voorheen Oost Achterhoek). Daar u heeft aangegeven meer behoefte te hebben aan een meer volwassen organisatie hebben wij besloten om de speelgoedbank onder te brengen in een nieuwe stichting zodat wij u nog beter vooruit kunnen helpen met uw dagelijkse uitdagingen en vragen. Ook kunnen wij u helpen het juiste adres voor uw vragen te vinden met de juiste papieren zodat u daadwerkelijk verder kan.

De speelgoedbank-Achterhoek zal gewoon blijven bestaan zoals u dit gewend bent, alleen valt het nu onder een overkoepelend orgaan en is de verwijzing naar Oost komen te vervallen daar de speelgoedbank nu voor de gehele Achterhoek is. Deze is te vinden onder deze knop of op www.speelgoedbank-achterhoek.nl


Momenteel is deze website nog geheel in ontwikkeling. Houdt u deze pagina daarom goed in de gaten. 

Bij vragen neemt u gerust contact met ons op.

OCKie zal zichzelf voornamelijk projectmatig gaan bezighouden met div. levensvragen.  Tevens is OCKie voor iedereen. U hoeft dus absoluut geen deelnemer van de speelgoedbank-Achterhoek te zijn of een laag uitgavebudget te hebben om met de leuke en interessante thema's van OCKie mee te doen. Wel vragen wij soms een kleine vergoeding voor deelname om onze kosten te dekken, maar dit zal altijd tussen de €2.00-€5.00 zijn.

 

{}Onder begeleiding van een ervaren coach en evt. ervaringsdeskundige zullen wij aan de hand van uw wensen projecten opstarten. Ook zullen er over div. onderwerpen workshops en thema-avonden georganiseerd worden.

Heeft u een wens? Laat het ons weten!!! 


Wij gaan ons eerste project 'Daddy-Care starten op 8 juni 2019. In dit project ondersteunen we alleenstaande vaders en gaan we samen met u d.m.v. workshops/praatgroep en thema-avonden/ochtenden handvatten onderzoeken over de meest basale zaken. Hoe vlecht ik haar in? Hoe start ik een bepaalde conversatie met mijn kinderen in een bepaalde leeftijdsfase? En alles wat daar tussenin te vinden is. 

We maken er zeker geen breiclubje van, maar het zal wel gemoedelijk en vooral toegankelijk zijn.

DADDY-CAREDADDY-CARE


Voor meer en contactinformatie over daddy-care klikt u hier links op de tegel of ga naar de pagina van Daddy-Care in het menu bovenaan deze pagina.